Skip to content
Mässa bild compressed

Turism & Publika Platser

Vi har lösningar för turism och publika platser!

Mässa bild

Turism & Publika Platser

Vi har lösningar för turism och publika platser!

  • Skärmlösningar för turism och publika platser
  • Turism och publika platser
  • Fasta utomhusskärmar
  • Portabel gatupratare
  • InfoPoint
  • HypeBox

Skärmlösningar för turism och publika platser

Information behöver vara synlig och lätt att ta till sig. Vare sig om du hanterar information för besökare vid en populär destination för turister eller en kommunal samlingsplats. I en värld där förutsättningar ständigt förändras blir också kraven större på att vara aktuell och det blir därför viktigt att enkelt kunna skylta med rätt budskap vid rätt tid både inomhus och utomhus. Det är för dessa situationer digitala skärmlösningar av olika former fyller ett väldigt viktigt syfte.

Exempel på platser där våra skärmlösningar används:
Museum, Turistbyråer, Hotell, Gallerier, Idrottsanläggningar, Restauranger, Pubar, Lobby och Entréer.

Turism och publika platser

Behöver du informera boende i din kommun om aktuella händelser på torget, ge information om på en populär plats för turister, informera om ditt utbud, ge direktiv på en idrottsanläggning? Oavsett vad du vill kommunicera för budskap så har du mycket att vinna på med en digital informationsskärm framför en traditionell fast affisch eller poster. Med en digital skylt behöver du inte producera och byta ut material över tid. Du kan istället se till att uppdatera innehåll antingen på plats vid din digital skärm eller från distans via ett webgränssnitt. Det innebär att du kan administrera hur många skärmar som helst från distans och uppdatera med rätt innehåll som kan innehålla information, bilder, filmklipp, RSS flöden som nyheter, tid och datum och väder. En skärm som innehåller film och bilder  beskriver lättare information och förmedlar ett korrekt budskap.

På platser som är centrum för destinationer önskar besökare ibland själva leta efter olika typer av information. Där passar skärmlösningar som möjliggör interaktion och där använder vi digitala touchskärmar.  Det kan vara en touch InfoPoint där besökaren själv finner information om boende, restauranger, saker att göra osv eller ett multitouch table där många kan ta del av information samtidigt. En mycket stor fördel med dessa lösningar är att man låser dem i så kallat "kioskläge" där ni bestämmer vad besökaren kan finna för information genom att lägga in er information i en websida eller en presentation. Besökaren klickar sig fram och kan aldrig göra fel. Upplevs som en modern och ett spännande sätt att både ge och ta del av information i form av bilder o filmer. I dessa interaktiva skärm lösningar kan du förse besökare med en mängd information som de enkelt kan utforska och ta till sig. Självklart har vi lösningar för att hålla touchskärmar rena från bakterier, fett och smuts. Kika gärna på vår tillbehörssida.

Med en digital skärmlösning blir det helt enkelt lättare att både kommunicera och underhålla dina informationsplatser.

Fasta utomhusskärmar, portabla gatupratare, InfoPoints, Multitouch tables och HypeBox.

För samlingsplatser och centrum gör utomhusskärmar ett betydligt bättre jobb att förmedla rätt budskap än en affisch eller skylt. Med en digital skärm får du möjligheten att variera budskap samt kombinera text, bild och film på samma plats. Det blir helt enkelt lättare att kommunicera ett budskap på ett pedagogiskt och imponerande sätt.
Vi levererar utomhus skärmar även med touch funktion.

Portabel gatupratare

Portabel gatupratare öppnar kommunikationsvärlden på ett nytt sätt. Varför ha en statisk plats där information sker när du enkelt kan flytta skärmen till annan plats. Våra portabla gatupratare drar verkligen till sig uppmärksamheten och det är superlätt att byta budskap. Du kan förmedla både bilder och filmer på ett innovativt och coolt sätt. Garanterat att du fångar allas uppmärksamhet. Dessutom kan du placera din portabla gatupratare både inomhus och utomhus då den klarar både regn, rusk och sol. Så som vi har det i Norden.

InfoPoint

InfoPoint är ett fantastisk bra sätt att låta besökare interaktivt att ta del av informationen. Vi placerar en touch skärm i önskad storlek på ett lämpligt golvstativ utefter var InfoPointen skall placeras. Är det på ett ställe där det finns övervakning och stöldrisken är låg så väljer många ett smidigt stilrent stativ men om det är en publik plats där många människor vistas samtidigt och övervakning är svårt så väljer vi ett kraftfullt och tungt stativ. Detta för att minska stöldrisken. Många visar sin hemsida på skärmen och låter besökaren navigera sig fram. Vi använder en mjukvara som gör att skärmarna kan övervakas samt möjliggöra förhindring av olämpligt sökande. Vi förmedlar statistik på vad besökarna söker på och med hjälp av statistiken förbättrar våra kunder sina sidor så det blir ännu enklare att navigera och göra förbättringar.

HypeBox

HypeBox är en ny innovativ lösning där objekt eller föremål placeras inuti själva boxen. Framtill är det en transparent touchskärm vilket gör att du ser objektet genom skärmen. På den digitala skärmen kan du köra filmer, bilder och interaktiv presentation. Effekten blir fantastisk och många upplever en 3D effekt. Genom dess funktion blir HypeBox det perfekta sättet att ge information, förklara en produkt, föremål eller innovation.
Garanterat kommer HypeBox dra uppmärksamhet till sig och skiljer sig mycket från traditionella digitala skärmlösningar.


Vi har kunder som har HypeBox i  showrooms, museum, lobby och receptioner. Önskar du hjälp med att kreera ett bra innehåll till din HypeBox. Inga problem!  Vi jobbar med de bästa byråerna som hjälper till att skapa innehåll som passar just er verksamhet.

Asema utomhusskärm compressed

Fasta Informationsskärmar utomhus

Ge information där besökaren är mottaglig

_PM_2835 copy 2

Informationsskärmar Inomhus

InfoPoint copy

InfoPoint

Ett perfekt sätt för besökaren att ta del av din information!

Multitouch Table Gothia Towers

Multitouch Table

Ett interaktivt bord att samlas kring

Wayo street compressed

WAYO

WAYO är en flyttbar digital gatupratare. Ladda upp bilder och videor och ställ WAYOn på det bästa tänkbara stället för att fånga uppmärksamhet eller varför inte gå runt med den på en gata eller torg.

HYPEBOX copy

HypeBox

HypeBox visar ditt budskap och din produkt på ett nytt och spännande sätt. Placera din produkt i boxen. Den transparenta skärmen kommer kunna ta fram visuella effekter framför eller runt om din produkt.

Vill du boka en demo?

Om du vill se mer av våra produkter kontakta oss för en privat demo, online eller på riktigt i vårt showroom. Fyll i kontaktformuläret eller skicka oss ett epost.

Kolla in våra andra produkter

_PM_2835
TOUCH
Digital Signage Inomhus
Digital Signage Inomhus