Skip to content
K-IT alla produkter stor

Uthyrning

Hyr produkter till ditt event hos oss!

1-2
3
Yetitablet Ebeco mässa

Yetitablet

HEPERVZN Hologram Medium-1

Hologram

Multitouch table mässa pil-1

Multitouch Table

WhatsApp Image 2023-03-09 at 10.59.39
Untitled design (10)
Phoniro Assa Abloy
ae8bf912-35c2-44fa-9cef-d3c193fc8a32
4

Videor från våra kunder

 

Kontakta oss för hyra och pris

Kontakta gärna oss för bokning, pris eller mer information av våra uthyrningsprodukter. Du kan också boka in en demo där vi kan gå igenom våra produkter och vad som passar dig i mer detalj. 
  • Skärmar för uthyrning
  • Inomhusskärmar
  • Utomhusskärmar
  • Touchskärmar/pekskärmar
  • Skärmar utan touch
  • Touchskärm i bordsläge

Skärmar för uthyrning

Vi har skärmlösningar för alla typer av event. Det finns skärmar i mängder av olika storlekar och skärmar både för utomhus och inomhus. Vi har även skärmar med och utan touch. Du kan dessutom hyra stora touchskärmar i bordsläge. På denna sidan hittar du våra skärmlösningar för uthyrning men vi säljer också alla skärmar som du kan hitta här. 

Inomhusskärmar

Vi har ett stort utbud av skärmar för inomhusbruk. Här kan du välja mellan olika skärmar allt ifrån små 15 tum skärmar till stora 85 tum skärmar. Vill du ha ännu större skärmar än det så kan vi säkert hitta en lösning till dig med! 

Utomhusskärmar

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam

Touchskärmar/pekskärmar

Våra touchskärmar kommer i finns framförallt i 22 tum, 27 tum, 55 tum, 65 tum och 75 tum. Vi kan även lösa andra storlekar på begäran. Vi har olika touchskärmar till olika ändamål. Vill du tillexempel visa information, en hemsida eller en app kan våra mindre 22 och 27 tums touchskärmar fungera utmärkt. Vill du visa en produkt i 3D eller få kunder att interagera med din lösning så kan större touchskärmar vara en väldigt bra lösning. 

Om du vill ha aktiviteter i din monter så är våran Yetitablet touchskärm en klass för sig. På denna touchskärm kan du spela mängder av spel, dela av skärmen till olika ändamål eller koppla in en hemsida eller app. Yetitablet finns i 55, 65 och 75 tum för uthyrning. Denna touchskärm har också den unika touchfunktionen IR touch vilket gör det möjligt att röra skärmen med andra föremål. Vi har därför tagit fram 6 spel där man kan kasta boll på skärmen. Succé på event! Vi har mängder med egna spel som är lätta att hantera, fungerar offline och visar aldrig någon reklam. Mjukvaran och alla dessa spel är inkluderade vid uthyrning. 

Skärmar utan touch

Vi jobbar med de största leverantörerna och har många skärmar på plats för uthyrning. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen till lågt pris. Vi har dessutom flera lösningar för stativ. 

Touchskärm i bordsläge

Vill du hyra en touchskärm i bordsläge? Då har du kommit rätt! Våra multitouch tables har många tounch points vilket gör att flera personer samtidigt kan interagera med skärmen. Dessutom är skärmborden väldigt tåliga så att du inte behöver vara orolig att dem förstörs under ditt event. 

Touchskärmar i bordsläge är väldigt bra när det kommer till at visa produkter/lösningar, appar, webbsidor, eller bara för att ha kul med spel i montern.