Skip to content
_PM_2279 (2) 2

Om Oss

Vilka är vi?

K-IT är ett ungt företag men med mycket samlad erfarenhet inom IT  och skärmlösningar. Vi gillar verkligen teknik som är användarvänlig, funktionell och som bidrar både till en härlig upplevelse och glädje. Tack vare vår bakgrund inom IT världen har vi direktkontakt med de allra främsta producenterna i världen och vi har möjlighet att leverera toppkvalitet inom varje område där vi verkar. 

Vi har också produkter och lösningar där vi är exklusive leverantöter såsom Yetitablet med YetiCare, Wayo, Multitouch table och det är vi verkligen stolta över. Lite extra stolta är vi över hur vår fantastiska lösning Yetitablet med YetiCare hjälper människor varje dag inom Vård och omsorgssektorn. Vi får varje dag filmer, bilder och meddelanden från landets Äldreboenden, LSS verksamheter och rehabenheter på sjukhus med hur brukare och patienter har meningsfulla och roliga aktiviteter. Det gör oss varma i själen. 

Se vilka områden vi verkar inom.

 • Vård, Omsorg & Rehabilitering

  Vård och omsorgssektorn är en mycket viktig del i Sveriges samhällsstruktur och vi är stolta över att få vara en leverantör till denna så viktiga samhällsfunktion. Vår lösning inom Välfärdsteknik är Yetitablet med YetiCare som ofta benämns som aktivitetsskärm.

  Besök Vård, Omsorg & Rehabilitering

 • Event, Mässa & Showroom

  Vi har produkter i världsklass som kan ta ditt nästa event, mässa eller ditt showroom till nästa nivå. Med ett utbud på flera olika produkter så som Hologram och Wayo-portabel gatupratare kan du stå ut i mängden och nå ut med din information. 

  Besök Event. Mässa & Showroom

 • Turism & Publika platser

  Information behöver vara synlig och lätt att ta till sig. Vare sig om du hanterar information för besökare vid en populär destination för turister eller en kommunal samlingsplats. Vi har Informationsskärmar och touch InfoPoints för både inomhus och utomhusbruk.

  Besök Turism & Publika platser

 • Konferensrum och Möten

  Konferensrummet är ett av de viktigaste rummen för många verksamheter både i privat och offentlig sektor. Alldeles för många möten blir försenade för att teknik inte fungerar. Vår filosofi är att alla skall kunna använda tekniken och att det skall vara användarvänligt, enkelt och funktionellt.

  Besök Konferensrum och möten

 • Retail & Restaurang

  Oavsett om du säljer produkter eller driver en restaurang behöver information vara synlig och lätt att ta till sig. I en värld där information uppdateras ständigt  blir också kraven större på att kommunicera det senaste. Du behöver skylta med rätt erbjudande, budskap och meny vid rätt tillfälle. Det är för dessa situationer digitala skärmlösningar av olika former fyller ett väldigt viktigt syfte.

  Besök Retail & Restaurang

YetiCare

Vi är exklusiv återförsäljare av Yetitablet och YetiCare i Sverige. Vi har tillsammans ett nära samarbete där vi hjälper till att utveckla både mjukvaran och hårdvaran för att vara den perfekta lösningen för vård och omsorgssektorn. Sedan 2022 ansvarar vi tillsammans med YetiCare i ett gemensamt bolag för Norge och Danmark.

Våra leverantörer och samarbetspartners

Besök gärna vårt showroom

Strandgatan 42, 523 31  Ulricehamn