Skip to content
IMG_0419

Restaurang & Retail

Vi har lösningar för restaurang och retail!

  • Skärmlösningar för retail och restaurang
  • Restaurang
  • Retail & Gallerior

Skärmlösningar för retail och restaurang

Oavsett om du säljer produkter eller driver en restaurang behöver information vara synlig och lätt att ta till sig. I en värld där information uppdateras ständigt blir också kraven större på att kommunicera det senaste. Du behöver skylta med rätt erbjudande, budskap och meny vid rätt tillfälle. Det är för dessa situationer digitala skärmlösningar av olika former fyller ett väldigt viktigt syfte.

Vi har Informationsskärmar för både inomhus och utomhus. Kika gärna på våra produktsidor.

Restaurang

Med en digital skärm kan du enkelt och smidigt både visa hungriga kunder bra erbjudanden som hela din meny. Det blir också ett bra sätt att informera om aktiviteter, öppningar och nyheter. Kika på vår sida för Informationsskärmar och  InfoPoints.

En annan fördel med digitala skärmlösningar för en restaurang är att du kan kommunicera på platser där folk rör sig, utanför din lokal. Perfekt för detta ändamål är Wayo-portabel gatupratare som enkelt kan fungera som din mobila inropare.

Med en digital skärmlösning blir det helt enkelt lättare att både kommunicera och underhålla dina restaurang besökare.

Retail & Gallerior

Hur sticker din annons eller uppmaning ut bland resten av butikerna på gatan eller i gallerian? Med en Informationsskärm kan du se till att göra just detta. Behöver du locka in besökare från gatan utanför butiken gör våra mobila skärmlösningar från Wayo-portabel gatupratare jobbet. Dessa mobila skyltar kan växla mellan film och bild samt rotera budskap och kampanjer på det sätt du vill. Mobiliteten i skylten gör det också enkelt att ta med den på event, mässor och andra platser där du vill marknadsföra din affär.

I butiken gör HypeBox jobbet genom att på ett unikt sätt skapa en hologram effekt som verkligen visar upp produkten och skapar synlighet. En skärmlösning som gör sig lika bra i ett vimmel av större folk.

InfoPoint är ett fantastisk bra sätt att låta kunden interaktivt att ta del av erbjudanden som finns på hemsidan och beställa produkter som sedan levereras direkt hem till kunden alternativt till butiken. Vi placerar en touchskärm i önskad storlek på ett lämpligt golvstativ utefter var InfoPointen skall placeras. Är det på ett ställe där det finns övervakning och stöldrisken är låg så väljer många ett smidigt stilrent stativ men om det är en publik plats där många människor vistas samtidigt och övervakning är svårt så väljer vi ett kraftfullt och tungt stativ. Detta för att minska stöldrisken.

Wayo street

WAYO

WAYO är en flyttbar digital gatupratare. Ladda upp bilder och videor och ställ WAYOn på det bäst tänkbara stället för att fånga uppmärksamhet eller varför inte gå med den på gatan.
HYPEBOX copy

HypeBox

HypeBox visar ditt budskap och din produkt på ett nytt och spännande sätt. Placera din produkt i boxen. Den transparenta skärmen kommer kunna ta fram visuella effekter framför eller runt om din produkt.
InfoPoint copy

InfoPoint

Ett perfekt sätt för besökaren att ta del av din information!
IMG_0615

K-IT Digital Signage Skärm 15 tum

Visa dina produkter på bästa sätt med våra K-IT Digital Signage Skärmar. Vi har många olika storlekar och dem kan även monteras in i väggar och montrar. 
restaurang meny

K-IT Digital Signage Skärm 15 tum

Visa menyer och dagens lunch i din restaurang. 

Vill du boka en demo?

Om du vill se mer av våra produkter kontakta oss för en privat demo, online eller på riktigt i vårt showroom. Fyll i kontaktformuläret eller skicka oss ett epost.

Video Wayo

Produkter inom restaurang & retail