Skip to content
Mässa bild compressed

Event, Mässa & Showroom

Vi har digitala skärmlösningar för event, mässor och showrooms! Vi både hyr ut produkter och säljer!

Mässa bild

Event, Mässa & Showroom

Vi har digitala skärmlösningar för event, mässor och showrooms! Vi både hyr ut produkter och säljer!

  • Övergripande Event, Mässa & Showroom
  • Mässa
  • Event
  • Showroom

Övergripande Event, Mässa & Showroom

Behöver du sticka ut i ett hav av företag som söker uppmärksamhet? Det är ofta utmaningen som utställare på mässor, platser för event och i mobila showroom. Med digitala skärmlösningar kommer du ett steg närmare kunden. En digital skärm kan till skillnad från foldrar och tryckt material skapa interaktivitet och engagera dina besökare. Det blir ett sätt att både synas och bli ihågkommen.

Hyra eller köpa? Hos oss kan du göra båda!

Mässa

På en mässa gäller det att sticka ut i bruset, locka besökarna in i montern och sedan blir de förhoppningsvis kvar länge.
Vi har lösningar för att fånga kundens uppmärksamhet som Wayo-portabel gatupratare. Perfekt att ställa i kanten på montern med ett schysst budskap i form av film och bild. En del tar med sig sin Wayo när de går till lunchen och garanterat kommer  andra besökare lägga märke till personen som går med en skärm och kika på innehållet:) Vill du verkligen fånga besökaren som går förbi montern så är vårt Hologram från HYPERVSN något som de inte kommer missa. Förhoppningsvis kommer besökaren nu in i montern och då gäller det att ha intressanta saker att göra i montern. Varför inte en aktivitet med en Yetitablet såsom Bowling eller Dart eller använda ett Multitouch table för att spela eller visa er fantastiska verksamhet på. Många använder också Touch InfoPoint för att visa sin hemsida eller app.
Kort o gott, möjligheterna är många och vi hjälper er att sticka ut i en konkurrerande värld.

Du vet väl om att hos oss kan du även korttidshyra skärmlösningar för er mässa.

Event

När nya produkter och nyheter skall lanseras vill vi såklart ha ett trevligt event. Det kan vara både inomhus och utomhus. Vi vill att vår gäst skall uppfatta vår nya produkt eller nyhet på bästa sätt. Hur gör man det på ett innovativt och minnesvärt sätt? Helheten är såklart viktig men det är detaljerna som gör det. Kan eventuellt en skärmlösning vara en av nycklarna? Vi har hjälpt många och kanske även dig!? Med innovativa HypeBox kan du placera din produkt i boxen och ha ett schysst innehåll på den transparenta skärmen. Vill du fånga din gäst med din produkt och logga i en fantastisk visuell tredimensionell projektion är vårt Hologram från HYPERVSN fantastiskt. Är du utomhus och inte har tillgång till något nätverk är Wayo-portabel gatupratare ett superbra alternativ. Det finns många sätt att skapa en "wow"-faktor och få din produkt att bli ihågkommen.

Kontakta oss så finner vi förhoppningsvis en kanonlösning för er. 

Du vet väl om att hos oss kan du även korttidshyra produkter för er mässa 

Showroom

För många är Showroomet företagets ansikte utåt. Självklart vill du framställa din produkt och verksamhet i bästa dager och vi har många fina lösningar för detta.

Alla showroom är olika precis som verksamheter så det är viktigt att hitta just rätt lösning för dig. Om du kikar på våra produktsidor kommer du finna ett gäng härliga produkter som lämpar sig för Showroom såsom InfoPoints, Multitouch table, HypeBox, Hologram, Yetitablet, Wayo och "vanliga" skärmar

Vi hoppas att vi har lösningen för dig så tveka inte att kontakta oss!

HEPERVZN Hologram

Hologram

Hologram är den perfekta produkten för att skapa en "wow" faktor

_AK_9819-Edit

Yetitablet

Yetitablet finns i många storlekar, har ett tåligt glas som klarar av att besökare interagerar med skärmen. Höjbart och sänkbart stativ som går att flytta runt ingår. 

Wayo street compressed

WAYO

WAYO är en flyttbar digital gatupratare. Ladda upp bilder och videor och ställ WAYOn på det bäst tänkbara stället eller varför inte dra runt den på en mässa.

HYPEBOX copy

HypeBox

HypeBox visar ditt budskap och din produkt på ett nytt och spännande sätt. Placera din produkt i boxen. Den transparenta skärmen kommer kunna ta fram visuella effekter framför eller runt om din produkt.

Multitouch Table Gothia Towers

Multitouch Table

Ett interaktivt bord att samlas kring

InfoPoint copy

InfoPoint

Ett perfekt sätt för besökaren att ta del av din information!

 

Vill du boka en demo?

Om du vill se mer av våra produkter kontakta oss för en privat demo, online eller på riktigt i vårt showroom. Fyll i kontaktformuläret eller skicka oss ett epost.

Film Wayo

Våra produkter som passar Event, Mässa & Showroom