Skip to content
Konferensrum UT

Konferensrum & Möten

Vi har lösningar för konferensrum & möten!

  • Konferensrum och möten
  • Ska man ha "vanlig" skärm eller touchskärm?
  • Teams, Zoom och Google Meets
  • Vikten av ett bra stativ

Konferensrum och möten

Konferensrummet är ett av de viktigaste rummen för många verksamheter både i privat och offentlig sektor. Alldeles för många möten blir försenade för att teknik inte fungerar. Vår filosofi är att alla skall kunna använda tekniken och att det skall vara användarvänligt, enkelt och funktionellt.

För att kunna tillgodose alla behov arbetar vi med flera världsledande varumärken som Samsung, Philips, LG och Yetitablet. Från dessa varumärken kan vi leverera alla storlekar och skärmar med och utan touch. Till våra fantastiska skärmar adderar vi den konferensutrustning som behövs såsom golvstativ, väggfästen, videokameror, högtalare, mikrofoner, kablage mm. Kort o gott, allt som behövs för att genomföra ett möte i världsklass!

Ska man ha "vanlig" skärm eller touchskärm?

De allra flesta rum lämpar sig mycket bra för att ersätta projektor och duk med en digital skärm. Frågan som kommer är om man skall satsa på en touchskärm eller bara en "vanlig" skärm utan touch. I många fall är det vanlig skärm som är det bästa och med en enkel uppkoppling via kabel. I vissa fall är trådlös uppkoppling det bästa. Beroende lite på vad man önskar göra så är i bland en touchskärm det självklara alternativet. Vi går gärna igenom med dig vilka behov som ni har och på vilket sätt ni önskar att arbeta så finner vi den bästa lösningen just för er!

Besök gärna vår produktsida för Konferensrumsteknik.

 

Teams, Zoom och Google Meets

En viktig funktion i dagen konferensrum är videokonferens och olika slags videokonferens applikationer såsom Teams, Zoom, Google Meets och med flera. Vi vet att enkelheten och säkerheten är avgörande så att alla kan starta och genomföra ett möte på ett bra sätt.

Vi jobbar med de ledande producenterna i världen med certifierade produkter och lösningar. Det finns olika konferensrums paket för olika rum där vi säkerställer att både kamera, mikrofon och högtalare är anpassat. Alla skall kunna använda rummen med enkelhet är vår filosofi.

Kontakta oss för att se alla alternativ

Vikten av ett bra stativ

För att en skärm ska vara ett hjälpmedel och inte ett hinder är det viktigt att du placerar den rätt. Detta gäller både när du ska arbeta med dem som när du inte ska arbeta med den.

Med ett bra golv eller väggstativ kan du justera höjd och vinkel på ett flexibelt sätt. Något som gör att alla kan använda den oavsett person och rum. För våra stativ arbeta vi med flera varumärken så som BalanceBox, NewStar, Multibrackets och SMS.

inomhusskärm compressed

Konferensrumsskärmar

Se vårt stora utbud av konferensrumsskärmar 65"-85" med väggstativ och motordrivna golvstativ.
_AK_9819-Edit

Yetitablet

Yetitablet med touchskärm finns i många storlekar, har ett tåligt glas som klarar av att besökare interagerar med skärmen. Höjbart och sänkbart stativ som går att flytta runt ingår. 
Multitouch Table Gothia Towers

Multitouch Table

Ett interaktivt bord att samlas kring
Konferensrum video

Tillbehör & Kameror

För att kunna genomföra effektiva och strulfria möten behöver man bra utrustning. Vi jobbar med de ledande producenterna i världen av webkameror, högtalare, kablage och alla tillbehör som behövs. Kvalité lönar sig i längden!

Vill du boka en demo?

Om du vill se mer av våra produkter kontakta oss för en privat demo, online eller på riktigt i vårt showroom. Fyll i kontaktformuläret eller skicka oss ett epost.

Kolla in våra andra produkter