Skip to content
20191221_124940075_iOS copy-2

Divina Sports Sweden HypeBox

Divina Sports Sweden AB är ett snabbväxande företag inom sport och fritidskläder. På bara några år har Divina tagit en självklar position på den nordiska marknaden och Divina säljer via egen websida , www.divinasports.com och genom partners såsom Zalando. Vid några tillfällen per år brukar Divina ha Pop up stores och vi på K-IT är stolta över att vara samarbetspartner till Divina vid dessa tillfällen.

Kund: Divina Sports Sweden
Område:
 Retail – Pop up store
Utmaning: 
Fånga nya potentiella kunders uppmärksamhet 
Lösning:
HypeBox

Isac Hjertén, VD på Divina Sports Sweden AB ger sitt utlåtande om lösningen: 

”Hypebox är en fantastisk produkt som vi använt i våra butiker ett flertal tillfällen. Vi har använt Hypebox för att  utvalda produkter med hjälp av den högupplösta transparenta skärmen och skarpa lampor inuti boxen. Kunderna har aldrig sett någon liknande skärmlösning och uppmärksamhet dras direkt till boxen och dess produkter inuti. Kopplas en dator till Hypebox blir det även en touch-skärm vilket är sjukt coolt och praktiskt. Bildkvaliteten var väldigt över förväntan, otroligt skarp. Vi har använt mestadels rörligt material, men även bilder.  En grym lösning som alla butiker borde ha om man vill vara i framkant och sticka ut!”

20191221_124940075_iOS

”K-IT Sweden AB är oerhört proffsiga och väldigt enkla att jobba med. De är oerhört hjälpsamma och är alltid tillgängliga. Om det uppstår problem så hjälper de alltid till väldigt snabbt. Med deras innovativa och breda utbud av ett flertal olika skärmlösningar och grym support så kan jag varmt rekommendera K-IT Sweden AB!”

Vi tackar Isac Hjertén, VD på Divina för det härliga betyget!

Läs mer om HypeBox här!

RELATERADE ARTIKLAR