Skip to content
WhatsApp Image 2021-05-03 at 13.47.23 (5)

Divina Sports Sweden InfoPoint

Divina Sports Sweden AB är ett snabbväxande företag inom sport och fritidskläder. På bara några år har Divina tagit en självklar position på den nordiska marknaden och Divina säljer via egen websida , www.divinasports.com och genom partners såsom Zalando. Vid några tillfällen per år brukar Divina ha  Pop up stores och vi på K-IT är stolta över att vara samarbetspartner till Divina vid dessa tillfällen.

Kund: Divina Sports Sweden
Område:
 Retail – Pop up store
Utmaning: 
Fånga nya potentiella kunders uppmärksamhet 
Lösning:
InfoPoint Elo Touch

Isac Hjertén, VD på Divina Sports Sweden AB ger sitt utlåtande om lösningen: 

”Vi har använt denna skärm inne i butiken vid våra popup-stores och haft uppe vår webbshop på skärmen. Kunder kan då på ett enkelt och smidigt sätt leta igenom vårt hela sortiment och se hur alla plagg som hänger i butiken sitter på en person, innan de själva ens provat dem. Elo Touch är en väldigt bra informativ skärm som är stilren. Många skärmar vi använt tidigare har sett klumpiga ut, men Elo Touch blir dessutom som en riktigt snygg inredningsdetalj till butiken!”

WhatsApp Image 2021-05-03 at 13.47.23 (7)

”K-IT Sweden AB är oerhört proffsiga och väldigt enkla att jobba med. De är oerhört hjälpsamma och är alltid tillgängliga. Om det uppstår problem så hjälper de alltid till väldigt snabbt. Med deras innovativa och breda utbud av ett flertal olika skärmlösningar och grym support så kan jag varmt rekommendera K-IT Sweden AB!”

Vi tackar Isac Hjertén, VD på Divina för det härliga betyget!

Läs mer om InfoPoints här!

Divina Info Point-1

 

RELATERADE ARTIKLAR