Skip to content
IMG_4455 copy

Divina Sports Sweden WAYO

Divina Sports Sweden AB är ett snabbväxande företag inom sport och fritidskläder. På bara några år har Divina tagit en självklar position på den nordiska marknaden och Divina säljer via egen websida , www.divinasports.com och genom partners såsom Zalando. Vid några tillfällen per år brukar Divina ha  Pop up stores och vi på K-IT är stolta över att vara samarbetspartner till Divina vid dessa tillfällen.

Kund: Divina Sports Sweden
Område:
 Retail – Pop up store
Utmaning: 
Fånga nya potentiella kunders uppmärksamhet 
Lösning:
Wayo, portabel gatupratare

Isac Hjertén, VD på Divina Sports Sweden AB ger sitt utlåtande om lösningen: 

”Vi har använt Wayo under två butiksperioder, en under sommaren och en under vintern och det har funkat hur bra som helst! Med Wayon utanför butiken så sticker man ut och drar åt sig uppmärksamhet direkt från alla personer som går på shoppinggatan. Medan de andra butikerna har sina gamla gatupratare utanför sina butiker så visar vi direkt att vi är i framkant och har något till vår butik som ingen någonsin sett innan! Wayon är oerhört enkel att jobba med, lätt att flytta och tål alla väderförhållanden (vi har haft den i gassande sol, ösregn och minusgrader). Vill du sticka ut och locka fler kunder så kan jag verkligen rekommendera Wayo från K-IT!”

18B88C15-4FB0-4907-96AA-0AE7443CF2F9

”K-IT Sweden AB är oerhört proffsiga och väldigt enkla att jobba med. De är oerhört hjälpsamma och är alltid tillgängliga. Om det uppstår problem så hjälper de alltid till väldigt snabbt. Med deras innovativa och breda utbud av ett flertal olika skärmlösningar och grym support så kan jag varmt rekommendera K-IT Sweden AB!”

Vi tackar Isac Hjertén, VD på Divina för det härliga betyget!

Läs mer om WAYO här!

IMG_4455 copy

RELATERADE ARTIKLAR